Jump to content
Moopler
Sign in to follow this  
hippo

Tutorial How to use the new bypass (updated)

Recommended Posts

Hey guys,

i know there are already two guides out for how to use the new bypass, but im gonna show you which method i use.

 

What you need:

- XignCode3 Bypass (can be found here)

-  EMS MSCRC Bypass (can be found here)

- Cheat Engine

 

What you have to do:

- Rename your original file ijl15.dll to ijl15.old (in your maplestory folder)

- Place the files from the EMS MSCRC Bypass in your maple folder

- place the 55fec9f79edf0_EMS_XC3_v3.5.0.60_Bypass.dll in the load folder

- open now maplestory (recommended with the Launch++ (download here))

- press play

- start Cheat Engine

 

 

If  get detected, try following:

- restart your computer

- delete your XignCode folder, download this and place the folder in your maplestory folder

 

 

I hope the guide helps some people to get the bypass working for them. 

Credits: Chubbz for the bypass

 

 

cheers,

hippo

 

 

 

Edited by Razz
Changed URLs so that they work for other users as well
  • Like 4

Share this post


Link to post

do you have still anywhere on your pc one or both .dlls? if yes, remove them.

and did you try to clear you xign log?

Share this post


Link to post

my ijl15.dll give some problems it cant find it im running on win7 64bit can someone help me?

what do you mean with: it cant find it?

Share this post


Link to post

my ijl15.dll give some problems it cant find it im running on win7 64bit can someone help me?

what do you mean with: it cant find it?

when i start maple it say cant find ijl15.dll and the old 1 (normal) he starts up maple but not with the 1 from the hack

Share this post


Link to post

did 

my ijl15.dll give some problems it cant find it im running on win7 64bit can someone help me?

what do you mean with: it cant find it?

when i start maple it say cant find ijl15.dll and the old 1 (normal) he starts up maple but not with the 1 from the hack

did you place the new .dll  in your maple folder?

Share this post


Link to post

did 

my ijl15.dll give some problems it cant find it im running on win7 64bit can someone help me?

what do you mean with: it cant find it?

when i start maple it say cant find ijl15.dll and the old 1 (normal) he starts up maple but not with the 1 from the hack

did you place the new .dll  in your maple folder?

yea did all what u told me too do in the toturial

Share this post


Link to post
it says to me that I am still an illegal program to use and I have ways of you tried but it does not help me please....

 

Move the hacks onto another Drive (like USB), this fixes it for most people who get detected.

I personaly ALWAYS get detected the first time after an restart/fresh start, when I try it a second time it works fine w/o problems.

  • Like 1

Share this post


Link to post
it says to me that I am still an illegal program to use and I have ways of you tried but it does not help me please....

 

Move the hacks onto another Drive (like USB), this fixes it for most people who get detected.

I personaly ALWAYS get detected the first time after an restart/fresh start, when I try it a second time it works fine w/o problems.

This. Always get detected first try. Annoying to reload game/login but w/e

  • Like 1

Share this post


Link to post

I can't get this to work anymore..  Yesterday morning afterthing worked perfectly, but since afternoon I keep getting xigncode illegal program detected.

I've tried re-install maplestory, run ccleaner, start pc, use hacks from an usb and replacing the xigncode by Razz ones.. Still having the problem anyone knows how to fix?

Share this post


Link to post

I can't get this to work anymore..  Yesterday morning afterthing worked perfectly, but since afternoon I keep getting xigncode illegal program detected.

I've tried re-install maplestory, run ccleaner, start pc, use hacks from an usb and replacing the xigncode by Razz ones.. Still having the problem anyone knows how to fix?

When are you opening your CE? Try to open CE once you are logged in and ingame.

Share this post


Link to post

I can't get this to work anymore..  Yesterday morning afterthing worked perfectly, but since afternoon I keep getting xigncode illegal program detected.

I've tried re-install maplestory, run ccleaner, start pc, use hacks from an usb and replacing the xigncode by Razz ones.. Still having the problem anyone knows how to fix?

When are you opening your CE? Try to open CE once you are logged in and ingame.

I'm opening CE once Im ingame, the first 10sec I can just do hacks and whatever I want but after 10sec-30sec I get ilegal program detected and my maplestory closes :S

Share this post


Link to post

Try replace the xigncode folder with a clean one first, then rename the folder in your USB which contains your hacks, CE, etc.. For example you put all ur CE and hacks in a folder named "My Hacks", change it to "My Hacks 1234214".

After that try start your maple and open CE from the renamed folder in your usb. This works for me everytime I get illegal program detected problem.

Edited by phaseone

Share this post


Link to post

Try replace the xigncode folder with a clean one first, then rename the folder in your USB which contains your hacks, CE, etc.. For example you put all ur CE and hacks in a folder named "My Hacks", change it to "My Hacks 1234214".

After that try start your maple and open CE from the renamed folder in your usb. This works for me everytime I get illegal program detected problem.

I'm still getting the xigncode illegal program detected :S

Share this post


Link to post

Try replace the xigncode folder with a clean one first, then rename the folder in your USB which contains your hacks, CE, etc.. For example you put all ur CE and hacks in a folder named "My Hacks", change it to "My Hacks 1234214".

After that try start your maple and open CE from the renamed folder in your usb. This works for me everytime I get illegal program detected problem.

I'm still getting the xigncode illegal program detected :S

Try deleting the xigncode txt-file. Restart computer and redo the procedure. 

Share this post


Link to post

Try replace the xigncode folder with a clean one first, then rename the folder in your USB which contains your hacks, CE, etc.. For example you put all ur CE and hacks in a folder named "My Hacks", change it to "My Hacks 1234214".

After that try start your maple and open CE from the renamed folder in your usb. This works for me everytime I get illegal program detected problem.

I'm still getting the xigncode illegal program detected :S

Try deleting the xigncode txt-file. Restart computer and redo the procedure. 

Again, xigncode illegal program detected :S

Edited by Juventus

Share this post


Link to post

Try replace the xigncode folder with a clean one first, then rename the folder in your USB which contains your hacks, CE, etc.. For example you put all ur CE and hacks in a folder named "My Hacks", change it to "My Hacks 1234214".

After that try start your maple and open CE from the renamed folder in your usb. This works for me everytime I get illegal program detected problem.

I'm still getting the xigncode illegal program detected :S

Try deleting the xigncode txt-file. Restart computer and redo the procedure. 

Again, xigncode illegal program detected :S

Can't help you more than that, that is how I solved my xigncode illegal program detection. :fox-cry:

Share this post


Link to post
On 20.11.2015, 17:21:01, Areald said:

The xigncode link isnt working?

i will update the link asap 

Share this post


Link to post

Im trying to use cheatengine with the bypass, not working. However Waty's Kami Bot is working without getting a 'Illegal shit detected' thingy. Cheat engine is installed on a other drive. What can i try to fix this?

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
×